Vinkkejä uudistuneen foorumin toiminnasta ja käytöstä

Tiedote uusille jäsenille. Ajankohtaiset foorumin ylläpitoon liittyvät tiedotteet, foorumin rekisteriseloste ja säännöt. Palaute ja tekniset ongelmat.

Moderators: Cattleya, Muikku, Eowyn, inkku, Henna

Post Reply
Anne
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts: 1973
Joined: Wed Dec 07, 2005 19:02

Vinkkejä uudistuneen foorumin toiminnasta ja käytöstä

Post by Anne » Sat Jan 03, 2009 14:38

Cattleyan mainiolla eloonjäämisoppaalla pääsee varmasti mainiosti alkuun foorumin käytössä, mutta ajattelin että olisi kiva tällainen ketju, johon itse kukin voisi laittaa havaintoja ja vinkkejä foorumin käytöstä, joista arvelee olevan apua muillekin.

Eli aloitanpa tästä:
- viestit säilyvät lukemattomina (punaisella merkittyinä) niin kauan kunnes ne lukee tai merkkaa luetuksi. Vanhassa versiossahan kaikki viestit kuittaantuivat aina luetuiksi kun kirjautui ulos, ja nyt näin ei siis automaattisesti käy. Eli kannattaa napsauttaa sitä "merkitse kaikki alueet luetuiksi" kun selannut uudet viestit läpi ja lukenut itseään kiinnostavat viestit.

- joku jossain ketjussa jo vinkkasikin että omista asetuksista voi kohdasta Asetukset -> Viestien näyttö, laittaa muiden viesteissä näkyvät allekirjoitukset piiloon. Tuon toiminnon käyttö selkeyttää viestiketjujen luettavuutta huomattavasti, kun allekirjoitukset eivät ole välissä katkaisemassa ajatusta. Kantsii kokeilla!
User avatar
marjis
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts: 878
Joined: Fri Aug 22, 2008 14:51
Lasku: 5
Location: Helsinki

Re: Vinkkejä uudistuneen foorumin toiminnasta ja käytöstä

Post by marjis » Sat Jan 03, 2009 14:49

Tämä ei varsinaisesti liity uuteen foorumipohjaan, mutta mä olen laittanut firefoxissa tuohon kirjanmerkkipalkkiin pikavalinnan, joka avaa sivun suoraan niin, että kaikki viime kerran jälkeen tulleet viestit näkyvät. On hirmu helppo siitä vaan klikkailla, kun katsoo vaikka onko joku kirjoittanut välillä jotain. :)
You can bead the feeling. Image
User avatar
Mimme
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts: 1488
Joined: Sun Oct 07, 2007 15:36
Lasku: 5
Location: Vantaa

Re: Vinkkejä uudistuneen foorumin toiminnasta ja käytöstä

Post by Mimme » Sat Jan 03, 2009 14:57

Mielenkiintoinen viestiketju kannattaa merkitä kirjanmerkillä.
Toiminto löytyy jokaisesta viestiketjusta aina sivun alareunasta. Nämä kirjanmerkit löytyy sitte tuolta Omat asetukset -sivulta.
User avatar
Muikku
Moderaattori
Posts: 4078
Joined: Thu Apr 19, 2007 20:36
Lasku: 5
Location: Etelä-Karjala
Contact:

Re: Vinkkejä uudistuneen foorumin toiminnasta ja käytöstä

Post by Muikku » Sun Jan 04, 2009 13:30

Aivan mahtava ominaisuus tää että uusi pohja näyttää uusien viestien listalla pitkän ketjun sivunumeroista eri värillä ne, mitkä on jo lukenut - ei tarvitse vaikka OT-ketjusta arpoa sitä, mihin asti oli jo lukenut. Hieno :ooh:

muoks. ei kun ne onkin ne sivut jotka ovat tulleet viime kirjautumisen jälkeen.. vai ovatko?
Laskevan taloussuhdanteen aikana on viisainta sijoittaa jalometalleihin. Myös puolijalo- ja jalokivet ovat järkevä sijoituskohde.
- Muikun talousvinkki, ihan merkonomipohjalta -
Post Reply