ESITTÄYTYMISKETJU

Yleistä keskustelua koruharrastuksesta: korujen suunnittelusta, väreistä, mitoituksesta jne. - eli niistä koruharrastukseen liittyvistä aiheista, joille ei ole omaa osiotaan. Myös jäsenesittelyt kuuluvat tähän osioon.

Moderators:Cattleya, Muikku, Eowyn, inkku, Henna

User avatar
goldsmithdiariesCOM
Posts:2
Joined:Wed Aug 30, 2017 17:15
Oikea käyttäjä:Olen
Lasku:18
Contact:
Re: ESITTÄYTYMISKETJU

Post by goldsmithdiariesCOM » Wed Aug 30, 2017 17:47

Nimeni on Tomi Kokko ja opiskelen kultasepänalaa. Haluan oppia kultaseppien salaisuudet ja työllistyä alalle.

Minulla on artesaanitutkinto jo entuudestaan. Käsillä tekeminen ja esineiden luominen ei ole siis vierasta. Luovuuden vastapainoksi harrastan pyöräilyä ja lukemista.

Valmistuin kultasepänalan artesaaniksi Tyrvään- käsi ja taideteollisuusoppilaitoksesta 1.6.2017. Jatkan blogikirjoittelua opiskeluajalta, mutta väliin tulee reaaliaikaisempaakin tarinaa.

Minusta hieman blogissani:
https://goldsmithdiaries.com/fi/tomi-kokko/
MarkkuA
Posts:1
Joined:Wed Nov 08, 2017 11:47
Oikea käyttäjä:Olen
Lasku:18

Re: ESITTÄYTYMISKETJU

Post by MarkkuA » Wed Nov 08, 2017 12:50

Moro

Täällä touhuilee lähemmäs 40v mies Pohjoissuomesta. Viimeisen parin vuoden aikana ollut paljon ylimääräistä aikaa, joten innostuin kaikesta käsityöstä. Pääsääntöisesti olen tehnyt puukäsitöitä. Lähdin liikkeelle ihan leikkuulaudoista, voiveitsistä ynnä muusta helposta ja nyt sain valmiiksi ensimmäisen kirstun. Nyt seurannut tätä foorumia, kun meinaan tänä vuonna poiketa kaavasta ja antaa lahjaksi itsetehtyjä joululahjoja. Muutaman idean poimin jo http://joululahjat.net/ -sivulta ja täältä toivon saavani riittävästi tietotaitoa kaulakorun tekemiseen tuolle vaimokkeelle.

Kaikki uusi tosiaankin kiinnostaa ja olen tehnyt myös pari kuksaa ja liittynyt puukon teko kurssille. Nyt katsotaan josko korut alkaisivat taipumaan. Erityisesti hopean kanssa värkkääminen kiinnostaa. Odotan innolla mitä uutta opin tällä kertaa ja miten voin soveltaa tältä sivustolta saamiani vinkkejä myös puukäsitöissä tai perhonsidonnassa :P
Asta Tuominen
Posts:1
Joined:Thu May 10, 2018 18:52
Oikea käyttäjä:Olen
Lasku:18

Re: ESITTÄYTYMISKETJU

Post by Asta Tuominen » Thu May 10, 2018 19:03

Hei pitkästä aikaa. Oli aika vaikeita vuosia tässä välissä, mutta teen nyt paluun spektroliittihelmien, jalokivihelmien ja riipusten sekä sterling-hopean tarjontaan (ja sitten on ihan pakko saada ihania kristalleja ja kalsedonia plus muuta taivaallista tarjottavaksi koruntekijöille). Toiminimi aloittaa kohtapuoliin uudella nimellä (heti kun byrokratia sallii), mutta kuitenkin entuudestaan aika tutulla nimellä. Sovin juuri äsken spektrojen lähettämisestä hiontaan, ja jatkossa en haahuile enää muiden kuin käyttäjille mahdollisimman edullisten spektrojen, jalojen kivien ja hopeatarvikkeiden parissa.

Palveluksessanne jälleen mahdollisimman pian.

- Asta (ex-Luxonia) :love:
Post Reply