Page 1 of 1

Kokemuksia Hopeasavi.fi - kursseista?

Posted: Tue Dec 18, 2012 17:44
by kalliskota
Heippa!
ystäväni on kova korujen tekijä ja askartelija, ja ajattelin ostaa hänelle syntymäpäivälahjaksi (pyöreitä vuosia!) hopeasavikurssin.

Katselin netistä tuota hopeasavi.fi palvelua ja heidän kurssejaan. Ovatko kurssit olleet mielestänne hyviä ja uskaltaako tuolta ostaa lahjakorttia?

Verkkopalvelu tuntui vähän kummalliselta: siellä ei ole kuin yksi puhelinnumero, johon "ei oteta puheluita" ja lahjakortin tilaaminen on aika karunnäköinen webbilomake. Lisäksi kursseista ei kerrota niiden pitopaikkaa. Pääkaupunkiseudulle ajattelin kyllä kurssia lahjaksi.

Epäilytti hieman...

Kiitos kaikille jo etukäteen!

Re: Kokemuksia Hopeasavi.fi - kursseista?

Posted: Tue Dec 18, 2012 18:43
by Thuja Design
Kurssit järjestetään heidän tiloissaan siellä Caloniuksen kadulla.Voin lämpimästi suositella,sillä olin itse lokakuussa heidän sertifikointi I-kurssillaan.He vastaavat aika nopeasti sähköpostiin.t

Re: Kokemuksia Hopeasavi.fi - kursseista?

Posted: Tue Dec 18, 2012 19:03
by Kii
Ihana lahjaidea :D

Re: Kokemuksia Hopeasavi.fi - kursseista?

Posted: Tue Dec 18, 2012 19:32
by kalliskota
Kiitos Thuja!
itselläni kun ei ole em. kursseista tai firmasta kokemusta niin hyvä saada vähän lisäsuosituksia!

Re: Kokemuksia Hopeasavi.fi - kursseista?

Posted: Sat Dec 22, 2012 1:20
by Piita
Hopeasavi.fi on suurinpia hopeasaven toimittajia ja Thuja pitää itse todella paljon hopeantyöstökursseja, jos hän suosittelee niin silloin on oikeesti hyvä :D Olen tilannut hopeasavelta tarvikkeita ja heillä on nopea toimitus. Joten ihan luotettva firma on.