OT-löpinää vol. 16

Yleistä keskustelua koruharrastuksesta: korujen suunnittelusta, väreistä, mitoituksesta jne. - eli niistä koruharrastukseen liittyvistä aiheista, joille ei ole omaa osiotaan. Myös jäsenesittelyt kuuluvat tähän osioon.

Moderators:Cattleya, Muikku, Eowyn, inkku, Henna

Locked
Partaska
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:2687
Joined:Fri Oct 06, 2006 15:39
Lasku:5
Location:Isolahti, Muurame

Post by Partaska » Tue Dec 23, 2008 22:51

Jaa mitä joulupuuhia??? Ei meillä sellasia harrasteta...annetaan muiden hösätä ja hössää ja sitten ilmaannutaan paikalle (ehkä). Tänään piti imuroida mut ei jaksanut. Ukko haluaisi tuodaa kuusen sisälle mut mä kiellän koska ei ole tilaa ja ei koiralle sisävessaa kiitos.

Huomenna töihin ja sitten mummulaan saunoon ja syömään...joulupäivänä ukon vanhemmille syömään...näin meillä hoituu joulukiireet pois päiväjärjestyksestä. Lahjat valkkaan minä ja ukko maksaa...

Et nou hätä ja relax hanit!!!!!! God jul och very hauskaa new vuotta 2009 kaikille
Elämme jännittäviä aikoja.....et älä jännitä =)
User avatar
Asta
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:3831
Joined:Tue May 01, 2007 21:55
Lasku:5
Location:Oulu

Post by Asta » Tue Dec 23, 2008 23:24

Nonniin. Tuli lahjat hommattua, joten ei jäänyt viimetinkaan. Hommasin Robertille espressomasiinan (löytyi Lidlistä) ja Lavazza-kahvia (löytyi K-Supermarketista Ruskosta) ja 3 CD:tä Elvistä (löytyi Ekamarketista, kokoelma alle 7 euroa), ja joulun jälkeen herätäänkin aamuisin espressoon. Hän lopetti kahvinjuonnin muutama kuukausi sitten kun alkoi muistella Italian kahveja, joten pitää luoda se Italia tänne. Poika saa minulta Iron Man -DVD:n ja kylpytakin (loppuu tuo melkein nakuna juoksentelu suihkun jälkeen :D ) ja suklaata (hän voisi syödä suklaata vaikka elääkseen, eli joulua ei ole ilman suklaata). Näillä pärjätään.
Ruokapuoli on sitten sellainen, etten tiedä, mitä huomenna päivällä syödään, kun riisipuuro ei mene näillä alas, mutta illalla on kalkkunaa, herneitä sekä porkkana-, lanttu- ja perunalaatikkoa. Ja torttuja, teen ne vasta huomenna päivällä. Joulupäivänä siirrytään jo Italiaan (siellähän joulu alkaa vasta joulupäivänä) ja ruokalistalla onkin lasagnea seuraavat kaksi päivää. Jos loppuu kesken (vaikka teen kerralla sellaisen uunin kokoisen jättipannullisen), loppuaika pärjätään crepseillä - makeilla ja suolaisilla. Joulu siis taitaa tulla tänäkin vuonna. Eniten jännittää, mahdunko niihin 42-kokoisiin stretch-farkkuihin.
:jippii:
Tuli kysymystä, olenko välipäiviä eli ensi viikkoa töissä. No toki. Ne kuusi tilausta ja niiden jälkeen tulleet jäivät pakkaamatta, joten ne teen tässä joulun aikana kuntoon. Ensi viikko on sitten jo ihan työviikko. Sellainen uutinen tähän väliin, että Luxonian vuokrasopimushan irtisanottiin helmikuun lopusta alkaen, mutta uusi tila on jo luvattu. Se rakennetaan vanhaan KIDE-taloon Kiimingin Näätämöntielle. Siellä ei ole enää neukkaria, mutta vuokrakin tipahtaa mukavasti, vaikka tilan koko säilyy suunnilleen samana. Eikä se ole tuotekehitystila (toivottavasti), joten sinne voi tulla kylään kun vain etukäteen ilmoittelee.
Jos muuten haluaa koruilleen myyntikanavan, jos sellaista ei ole, kannattaa ottaa yhteyttä ja keskustellaan. Herättelin aikaisemmin eri ketjussa keskustelua helmikauppiaiden ja koruntekijöiden yhteistyöstä, mutta se tyssäsi... johonkin ja keskustelun päätteeksi minulle jäi sellainen maku suuhun, että kauppias ei saisi tienata, mutta syön suklaata tänä jouluna, jotta maku muuttuu. Yhden helmeilijän kanssa on jo alettu miettiä yhteistyötä ja mukaan mahtuu.
:D
Tulipa pitkä viesti ja osa olisi selkeästi pitänyt kirjoittaa myyntiketjuun, mutta annettakoon anteeksi, että yksi väsynyt haluaa päästä yhdellä viestillä. Robert päätti taas tänään, että muutamme ensi vuonna pois Suomesta. Hän kävi muutamassa kaupassa ja palvelu oli niin jäätävää, että kotimatka sujui italialaisten kirosanojen saattamana. Jospa tänä jouluna suomalaiset vähän sulaisivat ja hymyilisivät vähän enemmän, ja yrittäisivät puhua englantia vähän enemmän, ja muita sellaisia ihan pikkujuttuja. Yritän aina selittää Robertille, että sisältä suomalaiset ovat kultaa, mutta heille pitää antaa aikaa, ja hän taas selittää, että se on tämä kylmä ja pimeä ilmasto, ja juuri sen takia meidän pitää palata aurinkoon.
Noh, jos tulee muutto, se tulee. Onhan tässä muutettu ennenkin.
:D
Auts, ja viesti senkun pitenee. Tulin siis toivottamaan kaikille teille rakkaille Ihanaa Joulua. Hellikää itseänne ja halikaa rakkaitanne, kuin ensimmäistä ja viimeistä kertaa, aidosti.
:ooh:
"To see a world in a grain of sand
and heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour."
William Blake
Venda
Swarovski-kuumeessa
Posts:108
Joined:Fri Oct 27, 2006 9:06
Lasku:5
Location:Joensuu
Contact:

Post by Venda » Tue Dec 23, 2008 23:34

Älkää nyt olko ainakaan liian huolissaan liian aikaisin avattujen joululahjojen suhteen. Meillä on miehen kanssa sellainen tapa, että jos löydän jo kuluvan vuoden aikana jotain kivaa, niin saan sen esim. syntymäpäivälahjaksi jo aikaisemmin.

Niinpä tilasin tämän kirjan ja se tuli sopivasti viime perjantaina (syntymäpäivä ensi kesäkuussa) :)

Tämä on kai aika hyvä lahjavinkki aikuisille, joilla on jo "kaikkea". Jos jotain puuttuu, niin sen voi antaa lahjaksi vaikka aikaisemminkin ja toivottaa varsinaisena merkkipäivänä ainoastaan onnitteluja.

Hyvää joulua Teille kaikille Helmettiläisille
Last edited by Venda on Wed Dec 24, 2008 1:45, edited 1 time in total.
User avatar
hopea
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:824
Joined:Tue Nov 15, 2005 9:55
Lasku:5
Location:Pirkanmaa

Post by hopea » Tue Dec 23, 2008 23:37

MUKAVAA JOULUA KAIKILLE :nod: :nod: :nod: :enkeli: :tsk: :hui: :enkeli2: :dille: :dille: :ooh: :ooh:
Puhuminen on hopeaa ja vaikeneminen kultaa
User avatar
nebbi
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:1095
Joined:Thu Feb 01, 2007 12:44
Lasku:5
Location:LPR

Post by nebbi » Wed Dec 24, 2008 0:33

ja huomenna olisi se kuuluisa joulu.. no meillä ei ole sitä koskaan vietetty mutta meillä on pitkästä aikaa yhteinen perhe "puuha" päivä.. mennään pelamaan lentopalloa.. käydään saunassa ja hangessa.. ja ennen kaikkea kaikenlaista ruokaa mitä kukakin tahtoo tehdä ja syödä.Rauhaisaa Joulua kaikille
Vauva -
enkeli jonka siivet lyhenevät säärien pidetessä
Kipa
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:907
Joined:Tue Aug 05, 2008 19:36
Lasku:5
Location:Tampere
Contact:

Post by Kipa » Wed Dec 24, 2008 0:50

Täälläkin melkein jouluvalmistelut tehty vaikkei nyt kyllä mitään joulumieltä olekaan. Toivottavasti jouluruuat maistuvat ja kaikilla olisi hyvä mieli.

Toivotan kaikille helmettiläisille oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa!
User avatar
HelmiOrvokki
silmäilee HillTribe-hopeaa
Posts:682
Joined:Fri Nov 16, 2007 23:10
Lasku:5
Location:Häme

Post by HelmiOrvokki » Wed Dec 24, 2008 1:03

Täälläkin alkaa jo joulun tunnelma tehdä tuloaan... Siivoukset jäivät hiukan puolitiehen, ilta kului lihapullien paistossa. Oli muuten kuumaa hommaa toi paistaminen, olutta kului ihan kiitettävä määrä. Nyt tunnelmoidaan isännän kanssa ja kuunnellaan juutuubilta kaikki mahdolliset kesäbiisit 8) Juma että toi Gyllene Tiderin "Sommartiden" on hauska biisi :lol:. Aatto ja Joulupäivä meinataan olla kotona, sit lähdetään vaunulle lopuks viikkoo. Isäntä lupas, että jos siellä ei ole lunta, hän pistää Gramerin grillin kuumaksi ja paistaa makkaraa ulkona shortsit jalassa! Toivokaamme siis edes hiukan lunta...
Laitoin muuten noi lihapullat tiskialtaaseen kylmään veteen jäähtymään, niin mies alko varottelemaan, että mitäs jos kissat menee sinne niitä tonkimaan ja syömään ne kaikki...meni sit vähän väliä tarkistamaan, ettei näin ole käyny ja ihmeesti tuli takaisin olkkariin posket pullollaan...näinköhän niitä pullia riittää vielä huomiseksi... :lol:
Nunnuli, kohta saat avata paketit, eiks niin?!? Piti tohon sun aikasempaan viestiin kommentoida, kun murehdit, että porukat sun juttuihin kyllästyis, niin ei puhettakaan! Sä tosiaan olet tämän foorumin sielu, älä vaan rupee rajoittamaan kirjotteluasi! Sähän olet jo niin "tuttu", että olet ainoa helmettiläinen, joka on seikkaillut mun unissanikin :lol: Piti muuten lähettää sulle vielä ennen joulua minttuhiiriä kissoillesi, mutta en ole päässyt Kattilaan niitä hakemaan :cry: No, palataan tähän sit joulun jälkeen, jookos...?!

Muoks. Mielettömän mukavaa ja helmeilevää Joulua ihan kaikille helmettiläisille!!!!
User avatar
Nunnuli
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:14785
Joined:Mon Jan 22, 2007 8:20
Lasku:5
Location:Turku
Contact:

Post by Nunnuli » Wed Dec 24, 2008 1:18

Paketit avattu ja kinkun otin juuri uunista. Enää ei kerkeä maistelemaan kun pitää menä seuraavaksi nukkumaan. No.. kerkeehän sitä huomenna baarin jälkeen yöllä :lol:
"Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur." Eli.. Sovulla pienet asiat kasvavat, eripuralla suuretkin hajoavat.
User avatar
HelmiOrvokki
silmäilee HillTribe-hopeaa
Posts:682
Joined:Fri Nov 16, 2007 23:10
Lasku:5
Location:Häme

Post by HelmiOrvokki » Wed Dec 24, 2008 1:21

Ainiin, mulla on tänään synttärit, siis noin 2 tunnin päästä tarkalleen...
Joko saan avata synttärilahjat?
User avatar
Siru
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:4756
Joined:Sat Jul 30, 2005 13:08
Lasku:5
Location:Riihimäki
Contact:

Post by Siru » Wed Dec 24, 2008 1:32

Nyt on Jouluaatto!!! Kaikki paketit saa avata!!! :jippii:

Ihanaa Joulun aikaa Sinulle! :love:
Wear your HELMET with pride!
Regina
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:1620
Joined:Sat Jul 05, 2008 19:31
Lasku:5
Location:Kajaani

Post by Regina » Wed Dec 24, 2008 1:33

HelmiOrvokki wrote:Ainiin, mulla on tänään synttärit, siis noin 2 tunnin päästä tarkalleen...
Joko saan avata synttärilahjat?
Onnea :D

Ja saat kun kerran on synttärit. :)
User avatar
Hämis
silmäilee HillTribe-hopeaa
Posts:681
Joined:Fri Oct 13, 2006 17:32
Lasku:5
Location:Salonseutu
Contact:

Post by Hämis » Wed Dec 24, 2008 4:11

Itse kullekin Hopean hohtoista joulua ja onnea uudelle vuodelle 2009
User avatar
Nunnuli
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:14785
Joined:Mon Jan 22, 2007 8:20
Lasku:5
Location:Turku
Contact:

Post by Nunnuli » Wed Dec 24, 2008 6:39

Meni muuten 10000 rikki edellisessä viestissä. :oops:

Vieläkö te kaikki nukutte? Nyt on JOULUAATTO!!! Äkkiä paketteja avaamaan ne, jotka on jaksanut odottaa tänne asti. Herätyyys.. huomentaaa!
"Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur." Eli.. Sovulla pienet asiat kasvavat, eripuralla suuretkin hajoavat.
Partaska
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:2687
Joined:Fri Oct 06, 2006 15:39
Lasku:5
Location:Isolahti, Muurame

Post by Partaska » Wed Dec 24, 2008 7:13

Nunnuli wrote: Vieläkö te kaikki nukutte? Nyt on JOULUAATTO!!! Äkkiä paketteja avaamaan ne, jotka on jaksanut odottaa tänne asti. Herätyyys.. huomentaaa!
Ei nukuta enään...ja nyt on tosiaa aatto mut mä lähden töihin...se om moro...
Elämme jännittäviä aikoja.....et älä jännitä =)
User avatar
Nunnuli
sijoittaa jalokivilaatuun
Posts:14785
Joined:Mon Jan 22, 2007 8:20
Lasku:5
Location:Turku
Contact:

Post by Nunnuli » Wed Dec 24, 2008 8:42

Partaska wrote:
Nunnuli wrote: Vieläkö te kaikki nukutte? Nyt on JOULUAATTO!!! Äkkiä paketteja avaamaan ne, jotka on jaksanut odottaa tänne asti. Herätyyys.. huomentaaa!
Ei nukuta enään...ja nyt on tosiaa aatto mut mä lähden töihin...se om moro...
Täällä mäkin jo työpaikalla ihmettelen tekiskö töitä vai oisko vaan.. :roll:
"Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur." Eli.. Sovulla pienet asiat kasvavat, eripuralla suuretkin hajoavat.
Locked