LAMPPUHELMIKURSSIT KEVÄT 2016

Kurssit, messut, tapaamiset, näyttelyt ynnä muut.

Moderators:Cattleya, Muikku, Eowyn, inkku, Henna

NiinaJohanna
Posts:3
Joined:Mon Aug 25, 2014 22:15
Oikea käyttäjä:Olen
Lasku:18
LAMPPUHELMIKURSSIT KEVÄT 2016

Post by NiinaJohanna » Tue Feb 16, 2016 12:11

Tervetuloa kokeilemaan lamppuhelmitekniikkaa 3 tunnin tutustumiskurssille.

Tutustumiskurssin hinta on 114€ ja se sisältää opetuksen, kaikki materiaalit, sekä helmien kotiin postituksen. Aikaisempaa kokemusta lasinsulatuksesta tai lampputekniikasta ei vaadita. Kurssipaikkana on Kalevala Kartano Helsingin Pitäjänmäessä. Opettajana toimii kultaseppä-korutaiteilija Niina Halonen.

Tutustumiskurssin sisältö:
- Teoriaosuus lampputekniikan perusteista ja työturvallisuus asioista.
- Opastus lasihelmien valmistukseen, jonka jälkeen harjoitellaan erilaisten muotojen rakentamista ja koristelutekniikoita kuten pallot, spiraalit ja ilmakuplat.
- Kurssilla tehdyt lasihelmet ovat valmiit seuraavana päivänä, jäähdyttyään lasiuunissa yön yli. Valmiit helmet postitetaan kurssilaisille kotiin.

Tulevien kurssien ajankohdat näet kurssikalenterista http://niinahalonen.fi/kurssikalenteri/ josta voit myös varata paikkasi.

Tarjolla on myös lyhyitä tutustumistunteja yksityisopetuksena, sekä pidempiä alkeiskursseja. Tiedot ja ajankohdat niistä löytyvät myös kurssikalenterista.
Jos olet jo käynyt alkeiskurssin ja hallitset lampputekniikan perusteet, voit vuokrata poltinpaikkaa itsenäiseen työskentelyyn. Poltinpaikkavuokralle voit tulla kurssien aikana, jos paikkoja on vapaana. Myös muita vapaita aikoja voit tiedustella ja varata puhelimitse tai sähköpostilla.

Voit myös koota oman ryhmän esimerkiksi ystävistä tai työkavereista ja järjestämme teille kurssin tarvittaessa erikseen sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja löydät täältä: http://niinahalonen.fi/kurssit/
Tiedustelut ja varaukset osoitteeseen niina@niinahalonen.fi tai puhelimitse 040-7575415.
Post Reply