Second-hand shopit!

Kauniit helmityöt syntyvät kauniista materiaaleista! Mitä ostit viimeksi? Jaa kokemuksiasi eri helmikaupoista muiden kanssa: kerro missä teit elämäsi kaupat tai minne ei kannata muiden mennä. Vertaillaan hintoja ja laatua :)

Moderators:Cattleya, Muikku, Eowyn, inkku, Henna

Post Reply
User avatar
SusiSiili
lasihelmien lumoissa
Posts:37
Joined:Mon Jun 27, 2005 17:03
Lasku:5
Location:ent. Espoo, nyk. Oulu
Second-hand shopit!

Post by SusiSiili » Sat Oct 29, 2005 0:52

Eksyin tänään lähetystorille, ja huomasin että siellä oli vanhoja koruja tiskin alla esillä. Tovin tongittuani löysin sieltä hienon valikoiman simpukkakäätyjä, vanhoja lasihelmiä, kivisiruja ynnä muuta kivaa. Ajattelin vain pistää vinkkinä tänne että kannattaa tutkia lähetystorit, second-handit yms, ties mitä sieltä voi löytyä.

Se missä kävin oli mielestäni kyllä ylihinnoiteltu. Ja onnistuin toheloimaan sitten ihan kunnolla: katsellessani yhtä kivisirukäätyä onnistuin vahingossa rikkomaan sen (se oli kyllä aika vanha ja hauras...), ja puolet siruista lennähtivät ympäri tiskiä ja lattiaa. Kilttinä tyttönä en kehdannut jättää korua siihen ja kävellä pois, joten ostin sitten pilaamani tuotteen vaikka ei ollut aikomustakaan ostaa sitä alunperin. Osa kivisiruista oli huonossa kunnossa, ja hinta ei ollut mieleeni (8 € alle puolen metrin käädystä? Nou tänks). Oli sekin reissu:ehdin tuhoamaan kaupan omaisuutta, käyttää liikaa rahaa sekä konttasin lattialla polvilteni etsimässä karanneita siruja, hmphm. :oops:
I would imagine if you could understand Morse code, a tap dancer would drive you crazy. -Mitch Hedberg
User avatar
Eowyn
Ylläpito
Posts:5470
Joined:Mon May 30, 2005 23:13
Oikea käyttäjä:Olen
Location:Espoo
Contact:

Post by Eowyn » Tue Nov 01, 2005 13:27

Minä näin yhdellä kirpparilla helmikorun, joka ei sinänsä ollut erityisen nätti, mutta siinä oli mahdottoman kauniita pisarahelmiä vaikka kuinka paljon... mutta aikani kun sitä hipelöin, tulin siihen tulokseen, että 5e niistä helmistä olisi ollut liikaa - ne olisi varmasti saanut halvemmalla helmikaupasta ostamalla...
s.sammalisto
lasihelmien lumoissa
Posts:32
Joined:Fri Jul 22, 2005 22:07
Lasku:5
Location:laitila
Contact:

Post by s.sammalisto » Tue Nov 01, 2005 16:50

Itse myöskin kierrän aina kun mahdollista noita kirppareita sen toivossa josko löytyis jotain edukasta. Eräs kerta jäi harmittamaan kun löysin aika pitkän helminauhan jossa oli erilaisia kivisiruhelmiä, olisko ollut arviolta n 45cm kaulakoru. Hinta oli ainoastaan 2e mutta silloin ajattelin etten saisi niistä mitään tehtyä ja tietysti jälkeenpäin olisinkin saanut vaikka mitä, mutta sinne kirpparille ne jätin. Kyllä kalliitakin koruja on tullut vastaan tai ainakin kun omasta mielestään ajattelee niitä tarvikkeiksi.
Sari
Post Reply