Page 1 of 87

Mitä saa mistäkin ja mistä kannattaa ostaa?

Posted: Sun Jan 08, 2006 20:25
by Henna
Kootaan tähän ketjuun tietoja siitä, mistä mitäkin saa edullisesti.
Siis kun hintaerot tuntuvat olevan joissakin tuotteissa yllättävän isoja.
Aika hassua oikeastaan. Monet tuotteet on ihan samanhintaisia, osti ne sitten Suomesta, Jenkeistä tai mistä vaan, ja toisissa hintaero on aika huomattava... Osaako joku kertoa miksi :raaps:

Aloitan itse.

Halvimmat tapaamani korvakorukoukut (hopeoidut) olen ostanut Eebeadsista hintaan 1$/20 kpl tai 4$/100 kpl. Samasta paikasta saa myös Nymoa hintaan 0.97$ rulla, joskaan värivalikoima ei ole ihan valtava...

Halvimmat helmiäispintaiset lasihelmet olen nähnyt Verdantessa. Moni juttu on siellä aika kallis, mutta nuo jostain syystä tosi edullisia.

Olisihan näitä paljonkin, mutta lisään joskus, sitä mukaa kuin tulee mieleen. Jatkakaa te muut!

EDIT: Niin, kannattaa varmaan mainita myös postikuluista, kun ne vaikuttaa ainakin pienissä tilauksissa hintaan aika ratkaisevasti. Eli Eebeadsin postikulut on 5€+10% tilauksen kokonaishinnasta. Ja Verdanten halvin postimaksu on Suomeen 5 euroa.

Posted: Sun Jan 08, 2006 23:44
by Päivi
Whimbeads:
D-Nymo 0,95$ /rulla
Beadalon, päällystetty vaijeri, extra ohut 0,25mm, 2,50$ (Suomessa 12,5e!!)
Swarovski 4mm, suurin osa 5,70$/72kpl ,kirkkaat 4,70$/72kpl.
Siemenhelmiä 1,75$/ 30g (6"tube).
Twisted hex -helmet 1,90$ /15g 3"tube).

Lisään postikulut heti, kun ne vaan tiedän--->nyt tiedossa eli 6,25$

Texas bead storella tosi edullisia lehti- ja kukkahelmiä,mutta postikulut 28$.

Suomen jalokivi tuonti (Oulussa) Hopeiset ja kullatut hopeiset korvakorukoukut 24,50e/ 50 paria + postikulut. Ekalla kerralla tuli myös postiennakkomaksu, mutta seur.kerralla sain laskun.( Avo-/lukittavat koukut samanhintaisia.)

Posted: Thu Jan 12, 2006 14:59
by Eowyn
Delicat kannattaa ainakin minun mielestäni ostaa FireMountain Gemsiltä siitäkin huolimatta, että paikassa on kovat postikulut. Delicat ovat "Assortable" -tavaraa, eli jos ostat mitä tahansa delicahelmiä vähintään viisi putkiloa (ei tarvitse olla samaa väriä tai mitään!), saat ne halvemmalla hinnalla. Tällä tavalla halvimmat delicat (7.5 gramman putkilo) ovat ainakin pikaisen vilkaisun perusteella $1.56. Myös korukivet ostaisin enimmäkseen FMG:ltä (uskomaton valikoima!), mutta laatuun kannattaa satsata, eli kannattaa valita A- ja B-laatua (eikä esim. D)

Bali-helmiä (spacerit, rondellet ja varsinaiset helmet) ostaisin Gemshow-onlinesta: helmet ovat edullisia, postikulut vain $5 ja toimitus on nopeaa.

Myös hopeiset lukot kannattaa ostaa Gemshow-onlinesta.

Swarovskin kristallit ovat edullisimpia 2 Bead or not 2 Beadissa, jossa ei peritä lainkaan posti- ja käsittelykuluja.

Posted: Thu Jan 12, 2006 22:02
by Anne
Päivi wrote: Suomen jalokivi tuonti (Oulussa) Hopeiset ja kullatut hopeiset korvakorukoukut 24,50e/ 50 paria + postikulut. Ekalla kerralla tuli myös postiennakkomaksu, mutta seur.kerralla sain laskun.( Avo-/lukittavat koukut samanhintaisia.)
Edullisesti suljettavia hopeisia korvakorukoukkuja saa myös täältä: http://www.pp.htv.fi/ustrombe/korvakorukoukut.html
hinta 2,70/ 10 paria
Varsinkin kun ei tule kalliita postiennakkomaksuja, eikä tarvitse ostaa koko kylälle koukkuja samalla kertaa ;)

Posted: Thu Jan 12, 2006 22:58
by Siru
Anne-kulta, nuo ovat foorumimme hopaekatjugurun eli Ullan sivut! :wink: ...ja hän aina ystävällisesti ilmoittelee Kaupalliset tiedotteet-osiossa, koska hänellä on ale tai jos tulee paljon uusia tavaroita... :lol:

Posted: Sat Jan 21, 2006 1:47
by Julia
Täältäkin http://www.mailorder-beads.co.uk/index.html saa Swarovskeja edullisesti. Postikulut alkaen £1,3 (menee painon mukaan), eikä tarvi murehtia tulleista.

Posted: Sun Jan 22, 2006 0:55
by Nennu
Niin,mä kun en oo muualta tilannut kun villihelmestä,niin miten noilta ulkomaisilta sivuilta USKALTAA tilata?Onko ollu ainoostaan positiivisia kokemuksia? :oops: :shock:

Posted: Sun Jan 22, 2006 11:13
by heidili
Hei!

Kannattaa uskaltaa, mutta katsoa kuitenkin täältä foorumilta vanhoista viesteistä, että mistä kannattaa ostaa. Ainakin minä löyisn tätä kautta Sayilan ja se osoittautui erittäin hyväksi kaupaksi! Kokeile vaikka pienellä summalla ensin.

Posted: Sun Jan 22, 2006 12:53
by Eowyn
Minä voin suositella etenkin Gemshow-onlinea - kaikista ulkomaisista nettikaupoista se on tehnyt parhaimman vaikutuksen. Ihania juttuaj, aina todella nopea toimitus, kertaakaan ei ole ollut mitään ongelmia :)

Posted: Sun Jan 22, 2006 13:16
by Henna
Mä voin oikeastaan suositella kaikkia niitä ulkomaisia nettikauppoja, joista olen tilannut (ainakin Sayila, Eebeads, Gemshow-online, Verdante, Whimbeads ja myös 2beadornot2bead) Viimeksi mainitusta sen yhden onnettoman paketin tulo tosin kesti kuusi viikkoa, mutta kyseessä oli kai inhimillinen erehdys, ja toinen lähetys tulikin ihan ajallaan.

Minkään kaupan kanssa ei ole ollut ongelmia, ja kaikki on käynyt tosi kätevästi. Itse tykkään kenties eniten tuosta Eebeadsista. Palvelu on ollut aina tosi ystävällistä, ja kun olen tilauslomakkeeseen muutaman kerran laittanut kiitokset sujuvasta palvelusta, niin aina on lähetyslistassa ollut käsinkirjoitettuna muutama ystävällinen rivi vastaukseksi... Tulee hyvä mieli kaupan päälle :D

Itseänikin aluksi arvelutti tilata ulkomailta, mutta pitää muistaa, että vaikka itse on ihan untuvikko, niin niille firmoille ulkomaantilaukset ovat arkipäivää, ja osaavat homman kyllä. Rohkeasti vaan tilaamaan :nod:

Posted: Sun Jan 22, 2006 15:15
by Nennu
Heh,josko sitä sitten uskaltaisi pistää tilauksen menemään :lol:
Vaaarovaisesti toki.Epäilen kyllä että perään lähtee sitten suurempi tilaus jos kaikki ok :roll: Sitten syödäänkin kaurapuuroa tai makaronia :rofl:

Posted: Thu Feb 16, 2006 11:02
by Henna
Mistä saisi ostaa halpaa ketjua, ja paljonko halpa ketju maksaa?
Eli tarkoitan ihan perusketjua, hopeoitua, metritavarana.
Esimerkiksi sellaista kuin näissä Outin koruissa. Villihelmestä saa muistaakseni 4 euroa/metri. Onko se edullinen hinta, vai kannattaako etsiä muualta? Mistä te ketjunne ostatte, vai teettekö itse?? Monessa paikassa oon nähnyt kyllä ketjuja, mutta ne on yleensä jotain vähän erikoisempia, ja mä haluaisin ihan tavallista.

Posted: Fri Feb 17, 2006 0:33
by Eowyn
Henna, tuo nimenomainen ketju on Sayilasta. En tiedä onko hopeoitua vai mitä, mutta magneettiin se ei ainakaan tartu vähimmässäkään määrin, joten nikkeliä siinä ei siis ole. Nättiä ketjua, sääli vain että Sayilassa tuntuu aina olevan sopivat vahvuudet lopussa... :(

(Puuh. 79 laatikkoa purettu, yksi jäljellä. Kämpässä järkyttävä kaaos, pölymäärä on melkein tappava. Vaan hengissä ollaan, ja nyt toimii konekin!)

Posted: Fri Feb 17, 2006 2:26
by Anne
Eowyn wrote:Henna, tuo nimenomainen ketju on Sayilasta. En tiedä onko hopeoitua vai mitä, mutta magneettiin se ei ainakaan tartu vähimmässäkään määrin, joten nikkeliä siinä ei siis ole.
Mihin perustuu tuo ajatus siitä, että magneettiin tarttuminen kertoisi koruissa käytettävän materiaalin nikkelittömyydestä/turvallisuudesta? Oma "perstuntuma" on se, että vähäisiä nikkelimääriä, jotka kuitenkin riittävät aiheuttamaan allergisille oireita, ei kyllä pysty magneetilla testaamaan. Eli vaikka magneetti vetääkin nikkeliä puoleensa, niin pienillä pitoisuuksilla se veto on niin heikko, ettei sitä näppituntumalla pysty havaitsemaan. Tuosta magneettijutusta en löytänyt esimerkiksi kuluttajaviraston (linkki) nikkeliallergiasta kertovilta sivuilta mitään mainintaa. Siellä mainittiin vain se apteekeista saatava liuos, jolla voi testata onko korussa (tms.) nikkeliä. Tuo liuostestikään ei tosin kykene kaikista pienimpiä pitoisuuksia havaitsemaan.

Eli kannattaa siis suosia hopeaa ;) - Josta saankin hyvän aasinsillan seuraavaan kysymykseeni: mistäs tuollaisia samanlaisia ketjuja kannattaisi hankkia hopeisina? :D

Posted: Fri Feb 17, 2006 8:21
by Henna
:jippii: Outi is back!
Nyt sitten kaivat pakaaseista esille helmivarastot ja alat jossain sohvankulmalla tekemään. Voin vaan kuvitella sitä kiitollisuuden määrä, jonka saisit siinä tilanteessa miehen taholta osaksesi :lol:

Jatkan edelleen edullisen ketjun metsästystä ja otan vinkkejä vastaan!

Nyt pitää lähteä töihin, mutta pakko oli näin aamullakin tulla katsomaan uudet viestit... ei vaan, avasin koneen ihan muissa asioissa ja kurkkasin tännekin. Yleensä ei ole aamutokkurassa tarvetta konetta availla, enkä sentään vielä ole NIIN koukussa Helmettiin, että vartavasten alkaisin konetta käynnistelemään...

No, ennen lähtöä kuitenkin
PALJON ONNEA UUTEEN KOTIIN :ooh: