Page 1 of 3

Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Tue Nov 29, 2011 11:38
by Eowyn
Heipä hei, helmettiläiset!

Alkaa olla käsillä taas se aika vuodesta, kun Helmetin palvelimen ylläpitäjä lähestyy minua vuotuisella "joulutervehdyksellään" eli laskulla. Helmetti on ollut kaikki toimintavuotensa käyttäjilleen täysin maksuton ja on sitä vastaisuudessakin, mutta tänä vuonna allekirjoittanut elää kituuttaa pääasiassa kotihoidontuella (huikeat 250e kuussa) ja vähän ankeasti juuri joulun alla tuleva Helmetin lasku tekee aika ison loven siihen kotihoidontukeen. Siksi ottaisin mielelläni vastaan vapaaehtoisia lahjoituksia niiltä, jotka haluavat kuluihin osallistua. Ketään en velvoita osallistumaan, enkä kanna kaunaa kenellekään, joka ei halua osallistua, mutta olen kiitollinen, jos joku haluaa :) Ja isoista summista ei todellakaan ole kyse, vaan jos joku haluaa osallistua, niin esimerkiksi 2e on vallan mainio lahjoitus.

Mikäli olet helmi/korualan yrittäjä, ja koet Helmetin hyödylliseksi mainostuskanavaksi yrityksellesi, voit halutessasi lahjoittaa enemmänkin, esimerkiksi 5-10e. En kuitenkaan tule pitämään minkäänlaista naughty / nice -tonttukirjanpitoa siitä, kuka on osallistunut ja kuka ei, vaan myös yrittäjälle osallistuminen on vapaaehtoista. Edelleenkään suunnitelmissa ei ole tehdä foorumin ammatinharjoittajille suunnatusta osiosta millään tavalla maksullista, vaikka sitä on välillä ehdotettu. Voi kuitenkin olla, että vuoden päästä näihin aikoihin lähestyn foorumilaisia samanlaisella viestillä, mikäli yhä kitkutan kotihoidontuen varassa ;)

Lahjoitukset voi osoittaa Nordean tilille FI27 2096 2000 0248 90 /Outi Jalkanen. Viestiksi esimerkiksi "Helmetti" ja oma käyttäjätunnuksesi, jos haluat minun sen tietävän. Harvan oikea nimi on minulle niin tuttu, että sen perusteella tietäisin kenestä on kyse. Mutta kuten sanottu, en aio mitään kirjaa pitää siitä, kuka jotakin lahjoittaa ja kuka ei, vaan homma on täysin vapaaehtoista, joten ei se käyttäjätunnus ole millään tavalla tarpeen.

Mukavaa joulunodotusta kaikille foorumilaisille
toivottaa Outi (jonka lahjetta pitkin kiivetään juuri seisomaan vielä horjuville jaloille :love: )

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Tue Nov 29, 2011 16:23
by Nunnuli
Monena vuonna ollaan yritetty, että saatais osallistua kuluihin. Ihanaa, että tulit "järkiisi" :nod:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Tue Nov 29, 2011 20:18
by Eowyn
No niin olette :love: Ei ole ollut tarvetta aiemmin, varsinkaan kun yleensähän myös kauppa ja blogi ovat tuoneet palvelimelle aika paljon liikennettä. Tänä vuonna blogi ja kauppa ovat olleet hiljaa lokakuuhun asti, ja suurimmaksi osaksi palvelimen liikenne on ollut foorumin tuomaa, joten ajattelin, että ehkä nyt sitten rohkaistun kysymään :oops:

Ihanat ihmiset :D :ooh:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Tue Nov 29, 2011 23:04
by Karneoli
Minäkin olen sellaista namiskaa tai tietoja etsinyt mistä voisi osallistua, joka monella foorumilla on ollut. Mutta hyvä että tiedot löytyy täältä nyt :)

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Wed Nov 30, 2011 0:42
by Eowyn
Niin joo, niitä on sellaisia PayPalin Donate-nappuloita, olen nähnytkin :D Eipä sellaiselle ole täällä ollut tarvetta, kun paikasta tulee lasku vain kerran vuodessa eikä muuna aikana ole kuluja, onneksi :nod:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Mon Dec 05, 2011 10:10
by helmiähelmiä
Mukana talkoissa ehdottomasti - onhan tämä foorumi mielettömän hieno juttu meille helmihulluille; oppia, vinkkejä, iloa ja kimppatoiminta.....
Lämpimät kiitokset ylläpidolle! :nod:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Mon Dec 05, 2011 22:03
by Eowyn
Kiitos kullanmurut! Summa on kasassa joten valtavan isot kiitokset kaikille osallistuneille. Olette ihan parhaita :love: :palvoo:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Mon Dec 05, 2011 23:46
by rozalie
:jippii:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Tue Dec 06, 2011 23:22
by Hämis
:jippii:toivottavasti palaat samoissa merkeissä asiaan myös seuraavan Helmettilaskun kopsahtaessa postiluukusta :wtg: Kiitos, että olemme saaneet olla vuosikaudet vierainasi.

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Wed Dec 07, 2011 16:39
by hopea
Hämis wrote::jippii:toivottavasti palaat samoissa merkeissä asiaan myös seuraavan Helmettilaskun kopsahtaessa postiluukusta :wtg: Kiitos, että olemme saaneet olla vuosikaudet vierainasi.
Just näin :nod: :ooh:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Thu Dec 08, 2011 19:26
by Eowyn
Awww, että te olette ihania :love:

Lasku tipahti tänään sähköpostiin ja on nyt maksettu saman tien. Taas on turvattu koti Helmetille vuodeksi :jippii:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Thu Dec 08, 2011 23:47
by marzena
Laitetaanpa oma korsi kekoon, saapuu tilille ensi viikon alussa. Ja kiitokset hienosta työstä!
T. Marzena

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Sat Dec 10, 2011 19:53
by Maani
Eihän tässä ehtinyt hitaampi edes mukaan. Kiitos kaikille osallistuneille!

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Sat Dec 10, 2011 21:09
by Eowyn
Heheh, et olisi tunnustanut :lol: En minä niin tarkkaan katsonut, kuka maksoi. Totesin vain liikuttuneena, että helmettiläiset ovat ihan mielettömän avuliaita ja anteliaita ihmisiä :love:

Re: Avustuspyyntö vapaaehtoisille

Posted: Thu Dec 29, 2011 18:36
by Porkkana
:grrr: ....en ole käyny täällä aikoihin ....ja jäi tällaset huomaamatta. nyt kyllä ketuttaa....!! ....oisit voinu vihjasta....!! :|