Page 1 of 1

Ketju per yritys, kiitos

Posted: Wed May 27, 2009 14:11
by Eowyn
Uusia ketjuja tuntuu syntyvän kuin sieniä sateella, joten muistutan nyt tämän osion periaatteesta: jokaisella yrityksellä on oma ketjunsa, johon ilmoitetaan uutuuksista, alennusmyynneistä ja niin edelleen. Ketjun otsikkoa voi sitten aina muokata tilanteeseen sopivaksi. Älkää aloittako aina uutta ketjua, kun on jotain uutta kerrottavaa, kiitos! Poikkeustapauksena tietysti tilanne, jossa yrittäjä myy jotain itse eikä ilmoita kauppansa asioista - tällöin uusi ketju on ihan perusteltavissa, ja se poistetaan sitten kun tavara on kaupattu.

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Fri May 29, 2009 21:48
by Asta
Täällä se sieni sateella! 8)
Ajattelin, että säästyisi serveritilaa, kun laitoin aikanaan poistuvan viestin uutena tiedotteena, enkä jatkanut vanhoihin, joista tahtoi tulla nälkävuoden pituisia. Onko näille meidän tiedotusketjuillemme mitään maksimimittaa, vai olisiko tarpeen laittaa uusi ketju esimerkiksi sadan sivun täyttyessä, kuten OT-ketjussa? Laitan kysymyksen tänne, jotta tieto tulee kerralla kaikille meille helmikauppiaille.
Ja vointeja sinne teille, kotioloihin ja valvontapuolelle! :wtg:

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Sat May 30, 2009 10:20
by Eowyn
No, eiköhän se sata sivuakin vie oman aikansa saavuttaa. ;) Ei kai noilla mitään sen kummempaa maksimimittaa ole, mutta voihan sitä katsoa sitten jos ketjut oikeasti kasvavat aivan valtaviksi.

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Thu Mar 25, 2010 22:09
by Kivi
Minä en mitenkään saa otsikkoa vaihtumaan. Vaikka kuinka kirjoitan uuden otsikon, näkyy vain aivan ensimmäiseksi kirjoittamani otsikko. Tätä on varmaan kysynyt joku muukin joskus, mutta en vaan löydä vastausta. Voisiko joku auttaa?
Etukäteen kiittäen.

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Thu Mar 25, 2010 22:27
by Cattleya
Korjaathan otsikkoa ketjun ensimmäiseen viestiin? Jos korjaa viestin otsikkoa vain sen viimeisen kirjoitetun viestin otsikkokenttään, niin otsikko muuttuu vain siihen viimeiseen viestiin. Kun otsikkokorjauksen tekee ketjun ensimmäiseen viestiin, muuttuu ketjun "pääotsikko".

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Thu Mar 25, 2010 22:52
by Kivi
Kiitos vastauksesta. Mutta minä en saa millään ketjun ensimmäistä otsikkoa muuttumaan. :???:

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Thu Mar 25, 2010 22:59
by Cattleya
Hmm, tämäpäs on outoa :raaps: .

En ole satavarma, päteekö tämä foorumilaisiinkin, mutta ainakin meillä moderaattoreilla, kun klikkaamme viestin muokattavaksi, näkyy viestialueen alla ruksattavia vaihtoehtoja, joista yksi on "lukitse viesti". Jos viesti on lukittu (tai ketju on lukittu), sitä ei pääse enää muokkaamaan. En kyllä muista törmänneeni täällä yhteenkään lukittuun viestiin, mutta kunhan varmistelen tämänkin vaihtoehdon.

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Thu Mar 25, 2010 23:02
by Cattleya
Kivi, kävin vaihtamassa ketjusi otsikkoa jäljittääkseni, missä vika voisi olla, mutta en ongelmakohtaa löytänyt. Tämä tosin ei todista yhtään mitään, koska moderaattorina minun pitäisi joka tapauksessa pystyä muokkaamaan viestejä...

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Fri Mar 26, 2010 10:15
by Kivi
Kiitos! Vika saattaa hyvin olla minun korvien välissä. Pyydän ensi kerralla poikaani asiantuntijaksi mukaan vaihtamaan otsikkoa.

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Fri Mar 26, 2010 10:31
by Piita
Ainakin niin otsikon vaihtaminen pitäis toimia että muokkaat ketjusi ihan ensimmäisen viestin otsikkoa.

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Tue Sep 11, 2012 2:38
by marzena
Meille nousi älämölö kun oli kaksi ketjua ja nyt joku voi painaa sivun täyteen ketjuja...kai nyt samat säännöt pelaa kaikille?

Marzena

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Tue Sep 11, 2012 8:30
by Eowyn
Käsittääkseni noissa Mahekan ketjuissa on kysymys ainoastaan tilapäisestä myynnistä, eikä ketjun toistuvasta käytöstä? Kovin suurta määrää myytäviä asioita on epäkäytännöllistä sovittaa yhteen ketjuun ja siksi tuon kaltaista varastontyhjennystä olisi hankalaa tehdä, jos ei sitä voitaisi katsoa poikkeukseksi säännöstä. Kyllä, säännöt ovat samat kaikille ja kyllä, poikkeustilanteissa tällä tavalla voidaan joustaa. Tuo ketju per yritys -sääntö on olemassa sitä varten, että uutuuksista ja alennusmyynneistä yms. ilmoittavat yrittäjät keskittäisivät viestinsä samaan ketjuun. Tämä osasto kuitenkin palvelee myös toiminimensä varastosta turhia pois myyviä käyttäjiä :)

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Tue Sep 11, 2012 10:15
by maheka
Kiitos, Eowyn! :) Ihan tilapäistähän tää on. En ole helmikauppias mutta alv-velvollinen yrittäjä, joka kuitilla myy ylimääräisiä helmiä pois. Mihin muuhunkaan osioon nämä olisin laittanut sitten? Eikä tuota määrää kuvia todellakaan ole järkevää laittaa yhteen ja samaan ketjuun. Mitä nopeammin helmistä pääsen eroon, sitä nopeammin ketjut häipyvät. :wink:

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Tue Sep 11, 2012 11:56
by marzena
Ok, no problems :)

T. Marzena

Re: Ketju per yritys, kiitos

Posted: Sat Oct 27, 2012 16:41
by maheka
Mun varastontyhjennysketjut saa ylläpito poistaa, ovat olleet jo ihan tarpeeksi kauan ja kaupaksi on mennyt, mitä on mennyt. Kiitos.