Page 1 of 1

Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Sun Oct 20, 2013 15:56
by Piritta
Mulla on muutama vuosi sitten Sar Machinelta ostettu kiillotusrumpu, missä punaiseksi maalattu metallirunko ja vaalea silikoni/kumirumpu. Käytin rumpua viimeksi muutama päivä sitten eikä mitään ongelmaa. Nyt kone ei jaksa? pyörittää rumpua? Koneessa oleva "puikko" kyllä pyörii, mutta rumpu ei. Ei vaikka vähän antais vauhtia ja vaikka kaadoin rummusta osan vedestä poiskin. Onks tuossa nyt joku hihna löystynyt vai mitä ja mitä tuolle vois tehdä itse vai kiikutanko sen johonkin huoltoon ja minne?

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Sun Oct 20, 2013 17:44
by Penny
Onko rumpu varmasti kunnolla paikallaan? Minulla on joskus käynyt samoin (samanlainen rumpu) ja vaati vain pientä tönimistä että asettui oikeaan kohtaan.

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Sun Oct 20, 2013 18:10
by Piritta
On. Mä nostin sen monta kertaa pois ja laitoin takasin ja otin välillä töpselin pois seinästä. Kuivasin rummun moneen kertaan, koska joskus käynyt niin että rumpu ollut vähän kostea eikä siksi ole pyörinyt. Nyt ei vaan pyöri. En tajua. Mulla on toi Sar Machinen liike tuossa ihan naapurissa, että kävelen varmaan koneen kanssa sinne huomenna, ellen keksi tuolle nyt itse jotain sitä ennen.

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Sun Oct 20, 2013 18:40
by stinde
Mulla on ollut samasta paikasta ostettu rumpu ja samat ongemat :grrr: :grrr:
Ainoa konsti on puhdistaa rumpu ja pyöritinpuikko niin, että ne ei luista.

--Timo

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Thu Oct 24, 2013 7:29
by Piritta
Ongelma selvis. Ilmeisesti olin rasvaisilla käsillä käsitellyt rumpua ja pelkkä rätillä pyyhkiminen ei nyt auttanut. Pesin rummun ihan astianpesuaineella ja johan taas pyörii. Rumpu ollut mulla vissiin 4 - 5 vuotta ja nyt oli tosiaan eka kerta kun tälleen kävi. Kiitos stinde!

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Sat Nov 02, 2013 13:23
by bestfriend
Olisin niin kiinnostunut väsäämään erilaisia nimikoruja... mutta hiukan epäilyttää se , että miten saisin niistä siistejä.
Eikös laatta, johon kirjaimet / numerot stanssataan, mene "epäsiistiksi" ?

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Sat Nov 02, 2013 17:20
by Piritta
viewtopic.php?f=7&t=10876

Onks tää joku kikkailija vai mikä?

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Sun Nov 03, 2013 10:56
by hunski
Vissii joku roskaposti nikki

Re: Kiillotusrumpu ei toimi?

Posted: Tue Jan 21, 2014 16:31
by Kattokassinen
Todennäköisesti sulla on kuitenkin hihna löysällä.koneen päädyssä on ylhäällä 2mutteria ja alhaalla 1 mutteri hahlossa,löysää ne ja väännä ne hahlon äärilaitaan ja kiristä mutterit. Sen jälkeen ei hihna luista vaikka olisi ihan täynnä..