Vantaalaiset, töitä tarjolla!

Kurssit, messut, tapaamiset, näyttelyt ynnä muut.

Moderators:Cattleya, Muikku, Eowyn, inkku, Henna

Post Reply
User avatar
Michli
silmäilee HillTribe-hopeaa
Posts:618
Joined:Wed Jun 28, 2006 20:40
Lasku:5
Contact:
Vantaalaiset, töitä tarjolla!

Post by Michli » Fri Feb 22, 2013 21:48

Elikkä taiteilijaryhmä jossa olen mukana tartteis apua näyttelyn pystyttämiseen! Korvausta vastaan, helppo duuni, lue lisää alta, olisin ikuisesti kiitollinen jos joku kiva auttaisi :)

Taiteilijaryhmä TROPHY pitää vantaalla kirjastossa (pointin galleria) huhtikuun keskipaikkeilla (n. 14. pv, pystytyspäivä on sovittavissa) näyttelyn, mutta ei ite päästä pystyttämään, eikä purkamaa sitä.. kysynkin siis vantaan ja lähialueen asukeilta jos sieltä joku kiva sielu pääsisi tekemään työn puolestamme korvausta vastaan? Henkilön tulisi purkaa meiltä saamansa postipaketti, kiikuttaa se vantaan kirjastoon, laittaa kivat korut vitriiniin (koruja ehkä semmonen 10 yhteensä, paketissa joko ohjeet tai saa käyttää omaa taiteellista mieltymystään asettelussa), ja palata takaisin purkamaan näyttely toukokuun lopussa (tarkka päivä sovittavissa sen mukaan miten pääset tekemään) ja lähettää työt meille takaisin. Korvaus olisi 50e, plus maksamme postikulut mitkä koituvat paketin lähetyksestä vantaalta takaisin omistajilleen! Ottakee minuun yhteyttä joko tässä, yksärillä, tai maililla minna.markkanen89@gmail.com, apu on suuresti tarpeen, mutta ei vaadi minkäänlaista pätevyyttä ! :D helmirahaa jee!!

Myös jos tunnet jonkun kivan luotettavan henkilön tähän hommaan, niin mailia minulle päin, ei tarvitse olla mitenkään taiteellinen, kuhan vaan huolellinen korujen kanssa.
:ooh:
User avatar
Michli
silmäilee HillTribe-hopeaa
Posts:618
Joined:Wed Jun 28, 2006 20:40
Lasku:5
Contact:

Re: Vantaalaiset, töitä tarjolla!

Post by Michli » Tue Feb 26, 2013 4:00

Kiitos, apua on luvattu tännepäin ! Tiesin että helmettiin voi luottaa :ooh:
Post Reply